Att bli nöjd med sig själv

Vi lever i en tid som betonar prestation i alla livsdomäner. Om du aldrig är nöjd och om du ständigt strävar efter att vara perfekt och att göra allting perfekt så upplever du kanske känslor av att du har svikit dig själv.

Träna, sova och le

Att träna, sova mer och le är saker som kan hjälpa oss att känna oss mer nöjda. Det är ovanligt att någon säger att de är nöjd med sin kropp och det är en konst att lära sig att acceptera den. Träna upp självkänslan och var medveten om ditt eget värde.

Vi ska prestera och vara duktiga och framgångsrika på jobbet. Vi ska dessutom uppfylla krav på att se snygga och vackra ut. Negativa tankar kan vara förödande och förstöra en planerade viktnedgång. Insidan är det viktigaste, men det är komplicerade kopplingar mellan vår insida och utsida. Extra kilo på utsidan skadar vår insida. Vid en hälsosam viktnedgång så bli hjärtat, lungorna och blodvärdena friskare.

Bröstförstoring som genomförs på en klinik i Sverige kan vara ett sätt att känna sig mer nöjd med sig själv. Förstoringen kan ske av olika skäl så som att ska en proportionerlig kropp, återskapa bröst som på grund av viktnedgång har förlorat sin form och volym. Här kan du få mer information.

Saker som hjälper dig att bli nöjd med livet

Att ha många vänner gör en skillnad. Var rädd om dina vänner för de har faktiskt en större betydelse för din livslycka än pengar och hälsa. Fortsätt att utvecklas och se livet som en resa där saker förändras i livet.

Var inte rädd för att misslyckas och sätt upp mål i livet. Målen som du sätter upp kan vara både kortsiktigt, exempelvis, ”jag ska gå ut och äta nästa vecka med en kompis”, och långsiktiga så som ”jag vill resa runt jorden”. Målen behöver inte vara stora, utan det är viktigt att sätta upp små delmål.